Toestellen
06 november 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson W705 aangekondigd

Het zat er al aan te komen dat Sony Ericsson vandaag enkele nieuwe producten zou gaan aankondigen. Welnu het nieuwe toestel is dus de W705 geworden die ook al een tijdje in het geruchtencircuit rondwaarde.

Deze nieuwste telg aan de Walkman Phone Boom zal in de loop van het eerste kwartaal van 2009 op de markt komen. De prijs is nog niet bekend.

Kijkend naar de diverse specificaties van de W705 dan valt vooral de bijzonder complete uitrusting in positieve zin op.

Zo zal het toestel voorzien worden van quad-band GSM met UMTS en HSDPA support, Clear-Audio, WiFi, BLuetooth (met A2DP), DLNA certtificering, FM Radio Tuner, een 3.2 megapixel camera, een meegeleverde 4GB (M2) geheugenkaart, 2.4 inch QVGA display, bewegings sensor en diverse bekende walkman tools zoals SenseMe, Shake-Control, TrackID en Play Now Arena.

Verder wordt het toestel ook standaard geleverd met Google Maps for Mobile en kun je gemaakte foto's geo-taggen. Een GPS ontvanger zit er echter, volgens de meegeleverde specs in het persbericht over de W705, niet in.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.