Toestellen
09 juli 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W660i P!nk edition

Sony heeft de samenwerking met zangeres P!nk uitgebreid van de gameconsoles en gadgets naar de mobiele telefoons.

Sony Ericsson brengt binnenkort de W660i P!nk edition op de markt,. Zoals de naam al doet vermoeden is het een (oud)roze uitvoering van het toestel dat enkele maanden geleden, tijdens de CeBIT, aan het grote publiek getoond werd.

Wanneer de W660i P!nk in de winkels zal liggen en of dat ook hier in Nederland en Belgie gaat gebeuren is nog niet bekend.

Net als het bericht, eerder vandaag, over de nieuwe namaak Chocolate’s is de presentatie van een nieuwe roze GSM er ook een in de categorie ‘die hebben we een tijdje niet meer gezien’.Gerelateerde links:
Weer een Pink gadget
Derde P!nk gadget binnen één week
Pink hype gaat maar door
Pretty in Pink
i.Beat P!nk? 'k dacht het niet!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.