Toestellen
01 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson W595 Ed Hardy onthuld tijdens Tattoo wedstrijd

Afgelopen zondagmiddag was de PhoneHouse winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam het toneel van de presentatie van de Ed Hardy uitvoering van de Sony Ericsson W595. Ter introductie werd er tevens een 'Tattoo wedstrijd' georganiseerd. Iedereen die zich deze middag in de PhoneHouse vestiging meldde met een Tattoo maakte kans op een van de drie W595 Ed Hardy toestellen en de winnaar kreeg zelfs een gratis Tattoo van Morrison Schiffmacher.

Drie deskundige juryleden, Morrison Schiffmacher, Patricia Steur en Sebastiaan Labrie, beoordeelden de tatoeages van de deelnemers op kwaliteit, originaliteit en op het ‘Sony Ericsson gehalte’.

Uiteindelijk moest de driekoppige jury zo'n 60 (strippende) deelnemers beoordelen en daar waren heel wat aparte en originele tattoo's en achterliggende verhalen bij. Hieronder kun je enkele foto's van de wedstrijd bekijken.

De eerste prijs, de Sony Ericsson W595 Ed Hardy edition en een voucher voor een tatoeage van Morrison Schiffmacher, ging naar Sebastian van Haasen. De jury vond de kwaliteit van de tatoeage het beste en het verhaal erachter indrukwekkend. Van Haasen had in Brazilië een boom op zijn rug laten zetten als eerbetoon aan zijn overleden moeder. Mireille de Bree en T. Goudswaard waren de gelukkige nummers twee en drie. Ook zij wonnen een Sony Ericsson W595 'Ed Hardy'.

Morrison Schiffmacher heeft het tatoeëren van haar vader, Henk Schiffmacher, geleerd. Sinds september 2007 runt zij een eigen tattooshop met Tycho Veldhoen. Morrison beoordeelde de tatoeages op kwaliteit. Fotografe Patricia Steur lette voornamelijk op originaliteit en stijl. Zij heeft bekendheid verworven met publicatie van haar foto’s in vele gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse tijdschriften. Haar interesse voor de tatoeagekunst en de ontstaansgeschiedenis daarvan heeft zich ontwikkeld tot een passie. Ervaringsexpert en tatoeageliefhebber Sebastiaan Labrie is het jurylid dat bekeek in hoeverre de tatoeages bij het merk Sony Ericsson passen. Bij alle tatoeages werd uiteraard ook naar het achterliggende verhaal gekeken.

Foto's: SE-Tattoo-Wedstrijd-Publiek SE-Tattoo-Wedstrijd-JuryDe deskundige Jury aan het werk

SE-tattoo-wedstrijd-deelnemer-60s SE-Tattoo-Wedstrijd-DeelnemersEnkele deelnemers

SE-Tattoo0Wedstrijd-Winnaar-aDe winnaar, Sebastiaan van Haasen SE-Tattoo-Wedstrijd-WinnaarEn zijn winnende Tattoo

SE-Tattoo-W595-Wedstrijd-nr2De nummer 2, Mireille de Bree SE-Tattoo-Wedstrijd-Nr2En haar 'inzending'.

SE-Tattoo-Wedstrijd-Nr3En ook de nummer drie was zichtbaar blij met zijn Sony Ericsson W595 Ed Hardy telefoon.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.