Toestellen
28 december 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W52S in iPhone vermomming

Er is al veel gezegd over het feit dat de mobiele bellers in Japan (en de rest van Azië) nog langer moeten wachten op de officiële release van de iPhone dan hier in Nederland en België.

Deze Japanse eigenaar van een Sony Ericsson W52S wilde duidelijk niet langer meer wachten en bedacht dus een iPhone vermomming voor zijn Walkmanphone.

Ik kan niet zeggen dat het nu echt geslaagd is (meer foto's hieronder), maar hij heeft er wel diverse weblog's mee gehaald. Zo ook deze ;-)))Gerelateerde links:
Weer een Chinese nep iPhone
Goed gelijkende fake iPhone
Videoreview van een fake iPhone
Fake iPhone voor dummies
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.