Geruchten
13 juli 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W3i concept Walkmanphone

Sinds de introductie van de P1i, die overigens elk moment op de markt moet gaan komen, zien we meer en meer concept toestellen opduiken met de zelfde naamconventie.

Zie hier (foto) de W3i die gespot werd op het SEfanatics forum.

Behalve de naam, W3i, heeft deze gephotoshopte Walkmanphone ook een bijzonder hoog iPhone gehalte. Ook dat is natuurlijk, twee weken na de introductie van de Apple GSM, niet echt een verassing.

De specs van dit conceptmodel liegen er ook niet om. Een groot multi-touch screen display van 480 x 800 pixels, twee camera's, een 3.2 megapixel Cybershot en een VGA cam voor videobelloen, 6GB flash geheugen, een M2 geheugenkaart optie, WiFi, GPS, Bluetooth, 3G support en de Walkman Player versie 4.0.

Nu nog hopen dat de ontwerpers van Sony Ericsson hierdoor geinspireerd raken ;-)Gerelateerde links:
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Sony Ericsson Px concept
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Concept CyberShot GSM, de CS1i
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Uitgebreide video (p)review van de P1i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.