Geruchten
11 oktober 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson W305 op komst?

Volgens de laatste geruchten gaat Sony Ericsson ons aan het einde van het eerste kwartaal van 2009, net na het Mobile World Congress in Barcelona, verblijden met een nieuwe low-end Walkman phone.

De W305, codenaam Yao, wordt een slider die qua specs veel weg zal hebben van de deze zomer aangekondigde F305 Game phone. Het display (176x220 pixels), de 2 megapixel camera en Memorystick geheugenkaart optie zouden zowel bij de F305 als de W305 aanwezig zijn.

De afbeelding hiernaast is een photoshopje waarop de F305 bewerkt is tot de W305. Typenummer aangepast, de speciale game toetsen boven het scherm weggewerkt en het Walkman logo erop geplakt.

Het zal mij benieuwen of het uiteindelijke toestel, waarvan, als deze geurchten kloppen, binnenkort ongetwijfeld ook de eerste spy-pics zullen opduiken, inderdaad zo veel op de F305 zal lijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.