Geruchten
21 december 2006 - Ron Smeets

Sony Ericsson W200, een goedkope Walkmanphone

Op de site van de Amerikaanse FCC zijn de eerste foto's en summiere specs van een goedkope Walkman Phone van Sony Ericsson opgedoken.

De W200 moet nog officieel door Sony Ericsson worden aangekondigd. Op de foto boven is te zien dat het toestel in ieder geval een camera heeft en in Oranje leverbaar wordt. De foto onder laat zien dat er waarschijnlijk ook een zwarte uitvoering komt.

Omdat de foto's via de FCC 'uitgelekt' zijn zal het toestel in ieder geval voor de Amerikaanse markt bedoeld zijn. Of ie ook in Europa uitgebracht gaat worden, en wat ie dan moet kosten, is allemaal nog niet bekend.Gerelateerde links:
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Nog een nieuwe Walkmanphone van Sony?!
Eerste 'Japanse' walkmanphone van Sony
Portable speakersets voor Walkmanphone
Sony Ericsson W950i op de Apple Expo
Sony 'Mulan' wordt de W300i
Sportieve en compacte walkman phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.