Entertainment
02 december 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W1i concept of toch gewoon de NeoNode 2?

Het eerste concept model voor de W3i hebben we een klein half jaartje geleden al gezien maar zoals zo vaak bleef het daar vooralsnog bij. Geen nieuws van Sony Ericsson zelf dus over de komst van een totaal niet Walkman Phone ontwerp.

Vandaag zag ik een nieuw W1i concept opduiken (foto boven) dat er op zich aardig uitziet, ware het niet dat deze toch wel heel erg veel lijkt op de NeoNode 2 (foto onder) die enkele maanden geleden in het nieuws was en inmiddels ook al te koop is.

Enfin, de bedenker van dit niet al te origineel concept voor de W1i heeft in ieder geval wel werk gemaakt van het verzinnen van enkele geavanceerde specificaties. Met de nadruk op verzinnen ;-)

- 8-band GSM, ofwel een toestel dat letterlijk op elk netwerk van deze wereld kan bellen

- Een touchscreen display met een resolutie van 2048 x 1024 pixels

- Windows Mobile (!)

- Walkman Player 5.0

- 20 Megapixel camera

- 3.2 Megapixel front camera

- 120 GB intern geheugen

- Intel 2GHz processor

- WiFi

- GPS

- microSD, miniSD en M2 support.

Ter vergelijk hieronder nog de beloofde foto van de NeoNode 2:Gerelateerde links:
Sony Ericsson concepten: de ‘oogst’ van deze week
Cool Sony Ericsson Walkmanphone concept
Sony Ericsson W3i concept Walkmanphone
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.