Toestellen
14 juni 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson Vivaz Pro van dichtbij bekeken

De gewone Vivaz heb ik zelf enkele weken uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik dat best een leuk toestel vond. De HD videocamera en het compacte design deden het bij mij goed. Het enige nadeel vond ik eigenlijk het ietwat traag reagerende touchscreen toetsenbord zoals dat bij de meeste Symbian S60 Touch toestellen het geval is.

Daarom denk ik dat de Vivaz Pro, voor diegenen die veel typen, een beter alternatief is. Die heeft namelijk een fysiek, slide-out qwerty toetsenbord aan boord. Helaas heb ik die nog niet uitgebreid kunnen uitproberemn. De boys van PhoneArena wel. Zij maakten onderstaande videoreview van de Sony Ericsson Vivaz Pro.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.