Geruchten
24 december 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson U5i 'gespot'

Nou ja, gespot is misschien wel wat teveel van het goede. Specs en afbeeldingen zijn er namelijk nog niet maar Sony Ericsson heeft bij de FCC een toestel met het typenummer U5i laten keuren.

Wetende dat U1 de 'technische' naam is van de Satio en U10 de Aino is rijst natuurlijk de vraag wat de U5i voor 'n zou kunnen worden. Touchscreen? Slider? Symbian? Of is het gewoon de 'technische' naam van de al vaker gespotte Kurara. Kortom, genoeg ruimte voor speculatie.

Andere bronnen spreken van een toestel met een touchsreen display van 640x360 pixels, een 2MP (!) camera en Symbian OS. We zullen zien. Wellicht dat de Zweeds-Japanse fabrikant in Las Vegas (CES) of Barcelona (MWC) het mysterie van de U5i zal oplossen. Als de eerste afbeeldingen en echte specs van van het toestel naruutlijk van tevoren niet al uitlekken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.