Toestellen
07 oktober 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson txt vanaf volgende week in de winkels

Aan het begin van de zomer presenteerde Sony Ericsson de txt. Vandaag heeft de fabrikant bekend gemaakt dat dit toestel vanaf volgende week (10 - 15 oktober) in de Nederlandse winkels zal liggen.

Dit is de candybar versie van de eerder gepresenteerde txt pro. De txt is onder andere voorzien van een full qwerty toetsenbord onder het 2.6 inch QVGA display, een 3.2 megapixel camera, WiFi, Bluetooth en een microSD geheugenkaart optie. Wat echter nog het meeste opvalt is de prijs. De Sony Ericsson txt gaat slechts 99 Euro kosten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.