Toestellen
01 augustus 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson txt pro demo

De Sony Ericsson txt pro werd medio juni officieel onthuld. Het toestel is nog niet te koop maar volgens de fabrikant zou hij nog dit kwartaal (Q3) in de winkels gaan verschijnen.

Hieronder kun je nog een demo van het toestel bekijken. Daarin wordt vooral de User Interface getoond. Net als de welbekende mini's heeft ook de txt pro de zogenaamde 'four corner' UI die door Sony Ericsson zelf ontworpen is voor Android. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.