Nieuws
26 oktober 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson teaser site voor de Rachael (aka Xperia X3)

Een week geleden dook op Twiiter al een hint op dat de Rachael, aka Xperia X3, in November het daglicht zou gaan zien.

Vandaag kwam daar nog een hint bij. Wederom via Twitter, weliswaar bij een andere gebruiker, werd de url van een teaser website voor een aankondiging op 3 November aanstaande wereldkundig gemaakt.

Op de betreffende site staat te lezen: "Sometimes there’s a thin line between the extraordinary and the magical. Did we cross it? Watch this space on November 3rd". Op zich nog geen duidelijke hint dat het hier om de Xperia X3 / Rachael zou gaan, maar als je de paginabron (html code) van de site bekijkt dan duikt de codenaam Rachael wel ineens op: "<div class="header"> <img src="Resources/images/infinity.png" alt="Rachael - infinity" /> </div>"

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.