Geruchten
11 augustus 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson 'Tablet PC' op komst?

Tja, je kon er natuurlijk op wachten ;) Na de commotie en geruchtenstroom rondom een eventueel op komst zijnde Apple Tablet PC en de Nokia N900/RX51 Rover is het nu ook de beurt aan het Sony Ericsson geruchtencircuit om een Tablet PC van de Zweeds Japanse fabrikant in de strijd te gooien.

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een zogenaamde Sony Ericsson Smartbook die overigens mogelijk ook voorzien zou worden van een razendsnelle Qualcomm Snapdragon processor.

Afbeeldingen zijn er nog niet, maar als we dan toch aan het speculeren zijn dan hoop ik dat het een ietwat grotere en veel sneller uitvoering wordt van de X1 Xperia. Die zag er op zich niet verkeerd uit maar was wat traag in gebruik. Andere bronnen gokken op een Sony Vaio P-Series achtig device. Ook geen slecht idee, toch? We zullen zien!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.