Geruchten
12 oktober 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson T850i concept

Dit is wederom een conceptmodel voor Sony Ericsson, gemaakt door ene SE_cz en gepost op het forum van Esato. Jammer dat hij 'm niet in kleur gemaakt heeft, maar dat mag de pret niet drukken.

Het ontwerp ziet er best goed uit en de bedenker heeft ook de nodige specs erbij gezet die volgens hem in de T850i (klik verder voor een grotere foto) wel tot recht zouden komen.

Hierbij zijn onder andere een VGA display (touchscreen?), UMTS en HSDPA support, een 5 megapixel camera met Xenon flash en 30fps videorecording, een GPS ontvanger, 3.5mm audioplug, miniUSB, 128MB intern geheugen en een M2 geheugenkaart optie.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nog een W890i concept
Cool Sony Ericsson Walkmanphone concept
Sony Ericsson W3i concept Walkmanphone
Concept CyberShot GSM, de CS1i
Sony Ericsson Px concept
Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.