Geruchten
10 maart 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson T707 gespot

Tijdens een persconferentie in China heeft de Zweeds-Japanse toestel fabrikant vandaag de T707 laten uitlekken. De clamshell stond ook bekend als de Elle, niet te verwarren met die (Franse) fashion phones overigens.

Maar goed, de T707 wordt, zo luiden de berichten, de non-Walkman versie van de W508.  Het toestel heeft een klein extern display, een 2.2 inch QVGA intern scherm, 3.2 megapixel camera en wordt standaard geleverd met een 1GB M2 geheugenkaart.

De T707 zou vanaf Mei in de winkels gaan verschijnen, maar of dat dan ook al bij ons gaat gebeuren is nog niet bekend. Hieronder nog een afbeelding van de verschillende kleuren waarin de T707 verkrijgbaar zal zijn.
SE-T707-Kleuren

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.