Toestellen
09 mei 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson T250i: goedkope luxe

Het vierde toestel dat gisteravond tijdens de Sony Ericsson presentatie in Londen het daglicht zag was de T250i.

Deze candybar is het best te omschrijven als een goedkope versie van de T650i maar wel voorzien van een luxe, aluminium casing en redelijke specs.

de T250i (meer foto's na de klik) is een 12.6mm dun dual band GSM toestel (even plat als zijn grote broer, de T650i) met GPRS support en voorzien van een 1.7inch kleurendisplay (128x160 pixels), VGA camera, FM Tuner, infrarood poort en speakerphone functie.

Net als bij de T650i en S500i, die ook gisteren geintroduceerd werden, ligt de focus bij de T250i (meer foto's na de klik) op design en functionaliteit. Zoals gezegd wordt het een instapmodel maar de prijs is verder nog niet bekendgemaakt. Vermoedelijk wordt de T250i iets duurder dan de andere, J-Series, instapmodellen van Sony Ericsson.

Het is de bedoeling dat de T250i in Q3 zijn weg naar de diverse telecomwinkels gaat vinden.Gerelateerde links:
Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.