Geruchten
22 oktober 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Susan duikt weer op

Regelmatige bezoekers van Mobile Cowboys konden enkele weken al twee demofilmpjes bekijken van de Sony Ericsson Susan en Sunny. Nu is van het candybar model een presfoto uitgelekt, zo meldt GSM Helpdesk.

Het meest opvallende dat op die foto (hieronder) te zien is, is een nog niet eerder getoonde User Interface. Sony Ericsson werkt mogelijk aan een vernieuwde (of geheel nieuwe) UI. Enfin, vooralsnog zijn het allemaal nog geruchten. We zullen moeten afwachten totdat de Zweeds-Japanse fabrikant met officiele berichten gaat komen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.