Geruchten
05 april 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson schrapt 2 accessoires

Naar aanleiding van de veranderende economische omstandigheden en teruglopende verkoopcijfers heeft Sony Ericsson enkele maanden geleden al besloten om dit jaar minder producten op de markt te brengen.

Zo werden in Barcelona welgeteld één nieuw en één concept toestel angekondigd en ook daarvoor en -na hield Sony Ericsson zich in. Er zouden echter geen aangekondigde toestellen en producten gecancelled worden. Die beslissing lijkt nu overboord gegooid te zijn.

Sinds dit weekend is namelijk het gerucht verspreid dat Sony Ericsson toch heeft besloten om de winkelrelease van twee producten af te blazen. Het gaat om de portable Bluetooth Carkit AB900 en de Bluetooth Stereo speaker MBS-900.

De exacte reden voor de annulering wordt nog niet gemeld maar in het gerucht wordt gespeculeerd dat de hoge prijs van beide accessoires er iets mee te maken zou hebben.

Jammer en hopelijk komt Sony Ericsson nog met een officiele mededeling hierover.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.