Toestellen
01 oktober 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Satio videoreviews

Je hebt videoreviews en je hebt vídeoreviews ;-) Rita van Symbian Guru heeft haar zéér uitgebreide videoreview van de Sony Ericsson Satio in 8 delen moeten knippen. In totaal meer dan 50 minuten (!) kijkplezier.

Daar ben je dus wel even zoet mee ;-) Maar je kunt natuurlijk ook alleen de video's bekijken van de onderdelen die jij interessant vindt. Software, settings, muziek of videofunties of de User Interface, om er maar een paar te noemen.

 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.