Toestellen
25 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Satio uitgepakt en gedemonstreerd

Over enkele dagen (begin Oktober) moet de Sony Ericsson Satio in de winkels gaan verschijnen. Het is inmiddels bekend dat het toestel behalve in zwart en zilver ook in bordeaux rood (foto hiernaast) uitgevoerd wordt.

Hieronder kun je twee video's zien. In het eerste filmpje worden alle drie de kleuren van de Satio uitgepakt. Het tweede fimpje is, net als de eerste overigens, afkomstig van Sony Ericsson's eigen SatioLaunchBlog en toont een twee en een halve minuut durende demo van de Location Based Services. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=0z7nystaQYshttp://www.youtube.com/watch?v=fsIIBHfu3Yo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.