Geruchten
28 augustus 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Satio en Aino vanaf 1 Oktober bij Hi

In de online shop van Hi zijn deze week twee (langverwachte) Sony Ericsson toestellen opgedoken, de Satio en de Aino. Beide toestellen zijn vanaf nu al te bestellen (pre-order) en zullen volgens Hi vanaf 1 Oktober leverbaar zijn.

Opvallend is dat Hi voor de Satio een losse toestelprijs van 600 Euro communiceerd. Alom werd verwacht dat de Satio in dezelfde prijsklasse zou liggen als de X1, dus rond de 700 Euro. 

Hi biedt de Satio bovendien gratis aan bij een abonnement van €31,45 per maand. Overigens meldt de online shop van Vodafone dat de Satio, los, slechts €519 gaat kosten. Mmmh, doe mij die van Vodafone dan maar ;-))

De Aino wordt ook gratis aangeboden in combinatie met een abonnement van €22,45 per maand. De losse toestelprijs van de Aino wordt €393, aldus de Hi shop. Daarmee is de Aino precies even duur als de deze zomer  in de winkels verschenen W995. Het derde Sony Ericsson toestel dat samen met de Satio en Aino gepresenteerd werd, de Yari, is nog niet gespot in de Hi Shop. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.