Entertainment
29 mei 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson S500 prototype verkocht

Kijk, dat je een van de gelukkigen bent die een prototype van de nieuwste Sony Ericsson slider die enkele weken geleden in Londen aangekondigd werd voor Q3 van dit jaar in je handen krijgt is al bijzonder genoeg, maar om hem vervolgens de (mogen) verkopen is een ander verhaal.

Als we deze topic van Esato mogen geloven dan heeft ene 'Peterkay' zijn prototype S500 inmiddels verkocht.

Hij wacht nog op de betaling, dus als er nog liefhebbers zijn, dan moeten die de thread op Esato de komende dagen goed in de gaten houden voor het geval als de koper niet over de brug komt met het afgesproken bedrag dat rond de 250 pond zou liggen (ca. 375 Euro).Gerelateerde links:
Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i
Sony Ericsson S500i gespot
Foto's van SE's Slider Walkmanphone, de 'Shinobu'
Filmpjes van de vier nieuwe Sony Ericsson's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.