Geruchten
10 oktober 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Rika wordt de W705

Dat de onlangs uitgelkekte Sony Ericsson Rika hoogstwaarschijnlijk de Walkman versie zou worden van de G705 was al min of meer te verwachten. Nu zijn deze geruchten nog sterker geworden omdat het WAP-profiel van het toestel uitgelekt is.

Daaruit is op te maken dat de Rika nagenoeg dezelfde specs heeft als de G705 en wordt het toestel aangeduid als de W705. De beklangrijkste specs zijn een QVGA diaplay, 3.2 megapixel camera, WiFi, GPS en natuurlijk alle nieuwste Walkman (software) features zoals TrackID, SenseME etc.

Als we deze geruchten verder mogen geloven dan zal de W705 deze maand nog officieel aangekondigd worden en rond Februari in de winkels liggen. Waar en tegen welke prijs is natuurlijk nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.