Geruchten
18 september 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Rika, de Walkman versie van de G705

Als we deze geruchten mogen geloven dan wordt het toestel op de foto's hierboven en -onder de Walkman versie van de onlangs geintroduceerde G705.

De Rika (codenaam) zal volgende maand officieel aangekondigd worden en nog vóór de Kerst in de winkels liggen. Volgende week, tijdens het pers event in Lund worden geen toestellen aangekondigd maar misschien dat hij als 'sneak preview' op het programma staat ;-) We wachten af.Gerelateerde links:
Sony Ericsson G705 nu ook officieel
Onthulligen en sneak previews Sony Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.