Geruchten
30 juni 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Remi moet de T610 evenaren?

Toen de Sony Ericsson T610 een jaar of vijf geleden op de markt kwam kon niemand vermoeden dat het toestel binnen een jaar zou uitgroeien tot een van de meest succesvolle producten van de Zweeds-Japanse fabrikant.

Bovendien zorgde de T610 ervoor dat Sony Ericsson definitief op de mobiele kaart gezet werd. Naar het schijnt bereidt de fabrikant momenteel een 'opvolger' van dat populaire toestel voor, codenaam Remi (niet die van 'alleen op de wereld' mag ik hopen ;-))

Op de foto hierboven zijn beide toestellen naast elkaar te zien (links is de Remi). Technisch gezien lijkt de Remi nog het meest op de W890, tenminste als we deze geruchten mogen geloven.

De specificaties die op dit genoemd worden spreken van een bijzonder compact toestel (10mm dun) 3.2 megapixel camera, A2 Software en HSDPA support.

Hieronder staat nog een vergelijkende afbeelding van de Remi (bovenste plaatje) en de W890.Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson W890i
Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.