Geruchten
17 januari 2008 - Henk de Hooge

Sony Ericsson registreert merknaam Xperia voor de P5i?

De bloggers van Trademork hebben informatie opgedoken over de registratie van een nieuwe toestel merknaam door Sony Ericsson op 10 Januari: Xperia.

Volgens de omschrijving van de aanvraag betreft het een registratie voor de naam van een nieuwe 'Superphone' met, behalve de standaard bel functies, onder andere de volgende specificaties:

Camera, Instant Messaging, Email, Internet, Radio, het opnemen, afspelen, ontvangen en verzenden van audio/muziek en video, het bekijken, bewerken, ontvangen en verzenden van foto's, gamen, blogfunctie voor tekst en foto's, PDA, Walkie Talkie, GPS Navigatie, het gebruik als afstandsbediening voor computers en het uitvoeren van multimedia presentaties.

En dat is nog lang niet alles, als we Trademork mogen geloven. Er wordt ook gesproken over een toestel waarmee foto's op TV's kunnen worden getoond (TV-Out dus).

De vraag is nu of de 'Xperia' een heel nieuw toestelconcept wordt of dat het wellicht de nieuwe naam wordt voor het toestel dat al maanden de gemoederen bezig houdt: de P5i.

De tijd zal het leren maar ik denk niet dat het de bedoeling van Sony Ericsson was dat de info rondom deze merkregistratie uitlekte. We zullen zien.Gerelateerde links:
Sony Ericsson P5i concept nummers 998, 999 en 1000
Is dit dan de eerste échte foto van de P5i?
Specificaties van de P5i uitgelekt
Wazige foto van de P3i of P5i?
P5i concept nummer. . .
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.