Geruchten
06 juli 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Rachel wordt de eerste Android Xperia

Behalve de Kiki waren dit weekend, door dezelfde Deense bron, ook de eerste afbeeldingen te zien van Sony Ericsson's eerste Android toestel uit de Xperia lijn, de Rachel. Tenminste, als de geruchten kloppen natuurlijk.

De Sony Ericsson Rachel zou uitgerust gaan worden met een Qualcomm Snapdragon processor (1GHz), HSPA support tot maximaal 7.2Mbps, een 8 megapixel camera, 3.5mm audio aansluiting, mini-USB en een display van minimaal 4 inch. Klinkt goed, maar we zullen moeten afwachten of deze geruchten ook werkelijkheid worden. Meer afbeeldingen van de Rachel kun je hieronder zien.SE-Rachel-Android-Xperia-d SE-Rachel-Android-Xperia-c SE-Rachel-Android-Xperia-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.