Geruchten
27 oktober 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Rachael folder gefilmd

Dit weekend is een fimpje (na de klik) uitgelekt waarin een (pers)folder van de Sony Ericsson Rachael, aka Xperia X3, te zien is.

Daarin is onder andere te lezen dat het toestel full-HD support (1080p) krijgt en worden ook de 1GHz Snapdragon processor, het 4.1 inch multitouch capacative OLED display en de 8.1MP camera weer 'genoemd'. Opvallend is ook dat het toestel in dit filmpje de naam Xperia X10 gekregen heeft.

De kwaliteit van het filmpje is een beetje bedenkelijk en het taalgebruik is niet echt 'des Sony Ericssons' dus is de kans groot dat het een fake video is. Oordeel zelf maar. 3 November zal veel, zoniet alles, duidelijk worden. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.