Geruchten
23 oktober 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson PXi gespot?

Deze foto (klik voor een grotere versie) is afkomstig van het Hongaarse MobilArena.

Volgens de bron kijken we hier naar een uitgelekt kiekje van een nieuw Sony Ericsson toestel, de PXi.

Daarbij ga ik er van uit dat de 'X' uiteindelijk vervangen gaat worden door een getal, maar dan moet dit gerucht eerst natuurlijk wel waar blijken te zijn.

Enfin, de specs die ik in de Hongaarse tekst heb weten te ontdekken spreken over een toestel met een 3.3 inch OLED Touchscreen display, Jogdial 2.0 en een magnesium behuizing.

Klinkt niet verkeerd, maar de vraag die we moeten stellen is natuurlijk of dit een gerucht danwel een concept is, of dat het hier toch om een uitgelekte foto gaat. . .Gerelateerde links:
Het blijft P3i concepten regenen
Sony Ericsson T850i concept nu ook in 3D
Nog een P3i concept
Patent aanvraag Sony Ericsson voor touchscreen.
Sony Ericsson W3i concept Walkmanphone
Sony Ericsson Px concept
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.