Nieuws
03 januari 2012 - Ron Smeets

Sony Ericsson presenteert Windows Phone toestel op CES

Sony Ericsson Nederland heeft zojuist via Twitter deze foto (grote versie hieronder) gepost met de tekst: "Wij staan in de startblokken voor interessant nieuws volgende week ... wat denk je dat het zou kunnen zijn?"

De foto laat nog nauwelijks iets van het nieuws zelf zien (let op de hand van de dame, tweede van links, op de foto, maar de mok op de tafel heeft verdacht veel gelijkenissen met de Windows Phone 'tile' UI.

Dat geblokte 'tile' patroon is overigens ook te zien op het spelbord op de tafel en in het kussen (zwart-wit) dat rechts op de bank ligt naast de dame die het toestel vasthoudt.'Volgende week' wil zoveel zeggen als dat Sony Ericsson het nieuws tijdens de CES, of vlak daarvoor, wereldkundig zal maken. Ik zet mijn geld, als ik dat al zou doen ;-)) in ieder geval op een Windows Phone toestel van de, nu nog, Zweeds-Japanse fabrikant. Of het toestel lijkt die uit de geruchten van een maand of tien (!) geleden is natuurlijk nog niet te zeggen.

UPDATE (14u12): Sony Ericsson ontkent in alle toonaarden dat het om een Windows Phone toestel zou gaan. Cowboy Marc kreeg dat antwoord toen hij de PR man van Sony Ericsson hier in Nederland belde. We zullen zien. Als het geen Windows Phone toestel wordt, dan is de foto niet echt handig in elkaar gestoken ;-))

Via: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.