Accessoires
21 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson presenteert eerste Motion Activated headset

Het zat er al aan te komen, de muzikale Sony Ericsson aankondiging van vandaag. De Zweeds-Japanse fabrikant introduceerde zojuist 's werelds eerste Motion Activated headset, de MH907.

Deze headset begint vrijwel direct met het afspelen van muziek op het moment dat de gebruiker beide in-ear oortjes in zijn of haar oren stopt.

Om de muziek te pauzeren hoef je vervolgens maar één oortje eruit te nemen. Voor het beantwoorden en beeindigen van oproepen die op je mobieltje binnenkomen geldt hetzelfde. Oortjes in je oor steken en voilá, je kunt spreken en luisteren. Oortje eruit en hoppa, je hebt opgehangen. Klinkt als een bijzonder leuk gadget dat ik snel eens wil gaan uitproberen. Hieronder kun je alvast een korte geanimeerde videodemo van de Sony Ericsson MH907 bekijken.

Sony Ericsson MH907 Motion Activated Headset animatie from Mobile Cowboys on Vimeo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.