Geruchten
21 juni 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Paris en BeiBei komen toch niet?

De afgelopen 24 uur worden de geruchten steeds sterker dat Sony Ericsson de BeiBei (G702) en Paris (P5 of P10) afgelopen week niet geintroduceerd heeft omdat de toestellen mogelijk gecanceld zouden zijn.

Deze beslissing zou ingegeven zijn door de (vele) slechte kritieken die beide toestellen al ontvangen hebben van diverse previewers die er al mee hebben kunnen spelen.

De vraag is nu natuurlijk of het hier gaat om uitstel zodat Sony Ericsson de kwaliteit van beide toestellen kan verbeteren of dat het echt tot afstel zal leiden en we de Paris en BeiBei dus helemaal nooit in de winkels zullen gaan zien.

Overigens meldt dezelfde bron, ja het is weer die vaste Sony Ericsson lekmachine die zich The Unofficial Sony Ericsson Blog noemt, dat beide toestellen mogelijk wel op de Aziatische markt geintroduceerd gaan worden.

We zullen zien, maar het feit dat de halve wereld afgelopen maandag (17 Juni) er van overtuigd was dat zowel de Paris als de BeiBei, samen met enkele andere toestellen, geintroduceerd zouden worden en Sony Ericsson ons dus in negatieve zin verraste door ze NIET te onthullen is in ieder geval geen goed teken.

Foto via: Engadget MobileGerelateerde links:
Sony Ericsson introduceert de C905, F305, K330 en S302
Sony Ericsson 'Paris' wordt de P10
Reik met Sony Ericsson naar nieuwe hoogtes
Introductie Sony Ericsson G702 (BeiBei) op 17 Juni?
Sony Ericsson 'BeiBei' wordt de G702
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.