Geruchten
18 mei 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson P5 Paris camera foto's

Nee, deze keer eens geen foto's van het toestel zelf maar enkele plaatjes die gekiekt zijn met de 5 megapixel camera van de reeds veelbesproken Sony Ericsson P5 'Paris'.

Leuk, maar ik kan niet bepaald zeggen dat de foto's van super kwaliteit zijn. Vooral twee van de drie afbeeldingen van de K850i (zie hieronder) zijn door het gebruik van de (Xenon) flitser op deze korte afstand van het object erg overbelicht.

Anders gezegd: uit deze plaatjes kun je nauwelijks afleiden of de camera van de P5 goed of slecht is.

Opvallend is ook het feit dat de foto's (zie originele afbeelding hier) genomen zijn met een cameraresolutie van 1600x1200 pixels. Dat is dus 2 Megapixel en niet 5. . .

Via: JustAMPGerelateerde links:
Video van de Sony Ericsson P5 'Paris' op komst?
Nieuwe 'live' foto's van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Sony Ericsson P5i afbeelding nummer. . .
Weer twee nieuwe P5 'Paris' foto's 'uitgelekt'
Derde foto P5 opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.