Geruchten
23 mei 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson P3i al op komst?

De P1i is nog niet eens officieel te koop maar de geruchtenmolen over een nieuwe P-series toestel draait alweer op volle toeren.

Op de foto's hierboven en na de klik zou de P3i te zien zijn. Het toestel lijkt inderdaad veel op de P1i maar de vraag is natuurlijk hoe 'echt' deze foto's daadwerkelijk zijn. Enfin, vooralsnog scharen we dit nog onder de geruchten.

Specs worden ook al genoemd: mogelijk een 2.8inch QVGA display, een 3.2MP camera, tri-band GSM met EDGE en HSDPA support en WiFi.

Hij heeft ook wel iets weg van de Lizy (M610?) waar enkele dagen geleden ook een nieuwe foto van opdook, maar het toestel op die foto verschilt toch op sommige punten van deze P3i. Zo heeft die meer toetsen op de onderste rij van het keypad en een, op het oog, kleiner display.

Nog twee foto's:Gerelateerde links:
Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?
Uitgebreide video (p)review van de P1i
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Sony Ericsson 'Lizzy' gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.