Entertainment
21 november 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson opent eerste Flagship Store in Bangladesh

Het zal ongetwijfeld allemaal al lang van te voren gepland zijn (kan ook niet anders bij de opening van een winkel), maar gezien de natuurramp die zich de afgelopen dagen in Bangladesh afgespeeld heeft en waarbij meer dan 10.000 slachtoffers gevallen zijn komt het wel een beetje op een lullig moment.

Hoe dan ook, Sony Ericsson heeft Bangladesh uitgekozen voor de lancering van haar volgende generatie Flagship Store's. In de winkel kunnen klanten niet alleen toestellen en accessoires uitzoeken maar ook verschillende modellen uitproberen en verregaand (technisch) advies inwinnen.

Bovendien huist in de winkel ook een Customer Service Centre (Sheba) voor garantie, reparaties, software updates en andere adviezen op mobiel gebied.

Mocht je binnenkort in de buurt zijn. De winkel ligt in Bahsundhara City.Gerelateerde links:
Nieuw logo en flagship store voor Sony Ericsson
Geen gratis gesprekken meer in Bangladesh
Verdubbeling GSM abonnees in Bangladesh
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.