Toestellen
08 januari 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson onthult twee foto's van de W880 'Ai'

Dit toestel houdt de gemoederen al enkele weken meer dan bezig en nu heeft de maker zelf, Sony Ericsson, ook nog wat olie op het geruchtenvuur geworpen door twee officiele foto's van de W880 'Ai' te onthullen.

Behalve de foto's (na de klik) heeft de toestelmaker ook gemeld dat de W880 nog voor de zomer (eerste helft van dit jaar) in de winkels zal liggen.

Voor de duidelijkheid, de foto die helemaal boven staat is niet (officieel) van Sony Ericsson afkomstig.Gerelateerde links:
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Is dit dan wel de 'Ai' van Sony Ericsson?
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Ai'
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Specs van de Sony Ericsson W880i 'Ai' uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.