Geruchten
07 december 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Nozomi wederom gekiekt

Soms heb je zo van die periodes dat bijna dagelijks één bepaald (nog onbekend) toestel blijft opduiken in de geruchtencircuits. De Sony Ericsson Nozomi (aka Xperia Arc HD of LT26i) is er zo eentje.

Nadat al diverse foto's, renders en een deel van de specs gespot of gelekt werden (al dan niet bewust door de fabrikant zelf) is de afgelopen uren wederom een foto van het toestel opgedoken. Hierop is het Android (Gingerbread) homescreen te zien en de lichtgevende 'balk' onder het display waarvan eerder ook al eens aan de 'achterzijde' te zien was.

Over de specs en dergelijke ga ik hier niets meer roepen. Daarvoor moet je de eerdere geruchten maar even lezen ;-) De foto:

Via (Chinees), met dank aan @wimpiedb

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.