Geruchten
26 augustus 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Nozomi op komst; SK19i geannuleerd?

Een, vanzelfsprekend, anonieme tipgever heeft zich bij XperiaBlog gemeld met informatie over twee nog niet aangekondigde Sony Ericsson toestellen.

Allereerst wordt gespeculeerd dat het volgende vlaggenschip van de Zweeds-Japanse fabrikant de Nozomi (codenaam) zou worden. Daarnaast zegt de tipgever ook te weten dat een andere Sony Ericsson toestel, de SK19i, nog vóór de introductie al geannuleerd is.

De Sony Ericsson Nozomi zou een Android smartphone worden met een 1.4GHz processor (geen woord vooralsnog over single of dual core) en een 4.3 inch 720p display. Het typenummer van de Nozomi zou LT26i / LT26a (afhankelijk van de regio waar hij voor bedoeld is) worden. Meer informatie is er op dit moment nog niet.

De Sony Ericsson SK19i dook enkele dagen geleden ook in het geruchtencircuit op (zie afbeelding hieronder). Dit zou mogelijk de Xperia ray pro kunnen worden, met onder andere een fysiek toetsenbord, Android 2.3.3, microSD en een 1GHz processor, maar als de nieuwe geruchten kloppen dan wordt deze dus niet meer uitgebracht. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.