Geruchten
07 september 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Nozomi komt in maart 2012?

De Sony Ericsson Nozomi is ruim een week geleden al eens in het geruchtencircuit opgedoken. Vandaag heeft het Chinese IT168, zo zegt men, nieuwe informatie over dat toestel weten op te duiken. Een gerucht en dus erg onzeker, zoals altijd ;-))

Hoe dan ook, volgens de Chinezen zal de Sony Ericsson Nozomi in januari 2012 onthuld gaan worden (op de CES wellicht) en twee maanden later in de winkels liggen. De specs die ze noemen liegen er ook niet om.

Zo zou de Sony Ericsson Nozomi onder andere voorzien worden van Android Ice Cream Sandwich (voor een toestel dat in Q1 van 2012 op de markt gaat komen op zich geen verrassing), een 4.3 inch 16:9 display met een resolutie van 720 x 1280 pixels en maar liefst 342 ppi. Verder wordt gesproken over een 12 megapixel Exmor R camera, een 1.5 GHz dual core processoer met 1GB RAM, 32GB intern geheugen, een 1750mAh accu en een microSIM. Afbeeldingen zijn er nog niet, helaas. Afwachten dus maar op de eerste (officiele) berichten uit het Zweeds-Japanse kamp voordat we meer kunnen zeggen over het waarheidsgehalte van deze nieuwe geruchten.

De link is af en toe wel erg traag. Daarom deze screenshot even toegevoegd:

Bron (Babel Fish vertaling)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.