Geruchten
07 november 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Nozomi (aka Xperia Arc HD) gespot

Enkele dagen geleden dook een gerucht op dat Sony Ericsson bezig is mat de ontwikkeling van de Xperia Arc HD. Dat toestel zou wel eens de 'Nozomi' kunnen zijn die ook al een aantal keren in het geruchtencircuit te 'zien' was.

Dit weekend zijn de eerste, vermeende, afbeeldingen van de Sony Ericsson Nozomi, aka Xperia Arc HD wellicht, gespot. Zoals duidelijk te zien is lijkt het toestel op onderstaande kiekjes inderdaad heel erg veel op de huidige Arc modellen. Bijzonder is wel de toevoeging van een lichtgevende balk op de achterzijde.

De specs die bij deze nieuwe geruchten en gelekte plaatjes genoemd worden lijken ook heel veel op die van de Nozomi en Xperia Arc HD. Zo wordt gesproken over een dual-core 1.5GHz processor met 1GB RAM, een 4.3 inch touchscreen display met 1280 x 720 pixel (HD) resolutie en ook is te zien dat het gefotografeerde toestel voorzien is van Android 2.3.5 (Gingerbread), maar verwacht wordt dat hij uiteindelijk wel uitgerust zal worden met Android Ice Cream Sandwich (4.0). Als de geruchten kloppen, natuurlijk.

De kiekjes:
SE-Nozomi-Arc-HD-Rumor-0711-b SE-Nozomi-Arc-HD-Rumor-0711-a SE-Nozomi-Arc-HD-Rumor-0711-c SE-Nozomi-Arc-HD-Rumor-0711-d SE-Nozomi-Arc-HD-Rumor-0711-e

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.