Nieuws
24 december 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson neemt nieuwe Xperia's mee naar Barcelona

De uitnodiging van Sony Ericsson voor de, traditioneel, eerste perspresentatie van het Mobile World Congress (MWC) op de zondagavond voordat het event echt losbarst op maandagochtend, viel gisteren al in mijn mailbox.

Zoals verwacht gaat de Zweeds-Japanse fabrikant op 13 februari in Barcelona een aantal nieuwe 'leden' toevoegen aan de Xperia 'familie'. Daar zullen waarschijnlijk ook de opvolger van de X10 (X12, aka Anzu) en de PSP Phone (aka Xperia Play) bij zitten. Zelf ben ik ook wel benieuwd of Sony Ericsson weer een verassing a-la X10 Mini en X10 Mini Pro uit de hoed tovert.

Enfin, we zullen het allemaal wel zien, op 13 februari in Barcelona. Wij zijn er in ieder geval weer bij met een Cowboy of vijf ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.