Toestellen
11 februari 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson @ MWC deel 4: de Z770

De Z770 is ook een toestel dat, aanvankelijk nog onder de naam Z660, al enkele weken in het geruchtencircuit ronddoolde.

Het toestel was, vind ik, kwa specs de minst verassende van de zeven nieuwe modellen die zondagavond door Sony Ericsson gepresenteerd werden.

De Z770 is een stijlvol vormgegeven clamshell met UMTS en HSDPA support, een 2 megapixel camera en multimedia speler.

Uiterlijk vallen vooral het bijzondere design van het toetsenbord en de ‘grote scharnier’ tussen display- en keyboard gedeelte op. De camera zit bij de Z770 aan de voorzijde van de clamshell waar zich ook nog een klein display bevind voor de weergave van onder andere inkomende gesprekken of de titel van afgespeeldeMP3’s.Gerelateerde links:
Eerste echte foto van de Sony Ericsson Z660i ?
Nieuwe Sony Ericsson Z660i clamshell gespot?
Officiele videodemo uitgelekt van de Z660i
SE presenteert G700i, G900i, W980i, Z770i en K820i?
Nieuwe foto van de Z660i gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.