Geruchten
01 augustus 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson MT11i duikt op

Als deze geruchten kloppen dan werkt Sony Ericsson aan een nieuwe Android smartphone met de codenaam (typenummer) MT11i. De gegevens van dit toestel zijn opgedoken in een zogenaamd uitgelekt User Agent Profile (XML profiel) dat ergens, diep verborgen, op de Sony Ericsson website gevonden werd.

Gesproken wordt onder andere over een toestel met een single core Cortex A8 processor, Android OS en een display met een resolutie van 854 x 480 pixels.

Zoals gezegd zij het nog geruchten maar her en der wordt gepeculeerd over het feit dat de Sony Ericsson MT11i wel eens een toestel zou kunnen worden dat tussen de Xperia Ray en de Xperia Neo gepositioneerd gaat worden. Vermoedelijk is het niet de Xperia Duo, een toestel dat enkele weken geleden nog gespot werd. Het ontbreken van de letter 'K' in de codenaam of het typenummer zou er verder op wijzen dat dit toestel geen fysiek toetsenbord heeft. We zullen zien. Sony Ericsson houdt haar kaken vooralsnog op elkaar ;-))

SE-MT11i-pofile-a SE-MT11i-pofile-b SE-MT11i-pofile-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.