Toestellen
10 juni 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Mix Walkman en txt pro gepresenteerd

Sony Ericsson heeft gisteren twee nieuwe toestellen gepresenteerd, de Mix Walkman en de txt pro.

De Sony Ericsson Mix Walkman biedt een heerlijke muziekervaring, terwijl de Sony Ericsson txt pro een uitschuifbaar qwerty toetsenbord heeft, gecombineerd met de Friends applicatie voor social networking.

Mix Walkman en txt pro

Beide telefoons bevatten een volledige touch functionaliteit, met een 4 corner user interface gelijk aan die van de Xperia™ mini serie. Daarnaast zitten de telefoons boordevol functies, waaronder camera’s met de mogelijkheid tot video-opname en Wi-Fi om te kunnen chatten en browsen. Uit het persbericht:

De Sony Ericsson Mix Walkman biedt een nieuwe en leuke manier  om naar muziek te luisteren. Op het toestel is een Zappin toets te vinden, waarmee het gemakkelijker en leuker wordt om naar je favoriete muziek te zoeken. Je drukt simpelweg op de Zappin toets om het refrein van de volgende track te horen en te beslissen of dit een favoriet nummer is waar je naar wilt luisteren. Met een karaoke functie kan het volume van de stem in elk lied worden verlaagd, waardoor je met je favoriete tunes kunt meezingen. De look en feel van de telefoon kan worden gepersonaliseerd met verwisselbare bandjes in verschillende kleuren die met de telefoon worden meegeleverd.

De Sony Ericsson txt pro combineert een 3” touchscreen met een 3.2 megapixel camera en een volledig uitschuifbaar qwerty toetsenbord. Haar geïntegreerde Friends applicatie zorgt ervoor dat gebruikers hun vijf beste vrienden kunnen toevoegen om in een oogwenk hun updates op Facebook en feeds van Twitter te zien.

De Sony Ericsson Mix Walkman en de Sony Ericsson txt pro zullen wereldwijd in geselecteerde markten verkrijgbaar zijn vanaf Q3.

Op de volgende pagina staan alle specs van de Mix Walkman en txt pro op een rijtje. Enkele afbeeldingen:

SE-txt-pro-open-and-closed SE-Mix-Walkman-a

Specs

SE-Mix-Walkman-txt-pro-specs-a SE-Mix-Walkman-txt-pro-specs-b SE-Mix-Walkman-txt-pro-specs-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.