Geruchten
20 februari 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson 'Lizzy' gespot

Als we de geruchten mogen geloven, dan zou het toestel op deze foto's (meer na de klik) de opvolger van de M600i moeten worden.

Het toestel dook voor het eerst op onder de 'codenaam' "Lizzy" bij een van de SE-forums die het internet rijk is, SE-NSE dot net

Helaas moet ook de opvolger van de M600i het nog steeds doen zonder camera en 3G support, zo meldt althans Mobile Mentalism, maar hij wordt wellicht wel voorzien van WiFi en EDGE.

De "Lizzy" zou later dit jaar in de winkels moeten liggen. Wanneer, waar en voor hoeveel precies is nog niet bekend.



Gerelateerde links:
Kleiner broertje voor de P990
Meer Sony Ericcson P970 geruchten
Specs van de Sony Ericsson W880i 'Ai' uitgelekt
Sony Ericsson stand deel 2: W850, W610, P990, W200. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.