Nieuws
05 november 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson LiveView grote winnaar bij de Accessory Awards

Er wordt over het algemeen vrij weinig aandacht besteed aan de vele Accessoires vor mobiele telefoons. Een keer per jaar organiseert Connexie de Accessory Awards. Dit jaar werden die uitgereikt tijdens de Telecom Xperience in de Fabrique in Utrecht.

De jury bestond uit een groot aantal vertegenwoordigers van de retail en een selectie van vakpers journalisten en bloggers (ja, ik ook ;-)) De grote winnaar van de avond was zo ongeveer het kleinste genomineerde accessoire. Sony Ericsson sleepte met de LiveView (foto hiernaast) twee Awards binnen, voor Most Innovative en Best Xperience Over All.

De andere Awards gingen naar Nokia, Best Music Xperience met de BH905i stereo headset, Mr Handsfree won de Best Plugin Carkit met de Blue Solar en Bury won voor de tweede maal op rij de award voor Best Carkit met de CC9060, een model dat dus al enkele jaren op de markt is maar nog steeds een van de beste, zeker ook wat prijs-kwaliteit betreft, inbouw Bluetooth Carkits is die er te krijgen zijn.

De winnaars: Accessory-Awards-2011-Winnaars (Foto: Tim Wijkman)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.