Geruchten
06 juli 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Linda wordt de W595

Volgens het Franse Journal Du Geek zou het toestel dat op deze foto's te zien is uitgebracht gaan worden als de Sony Ericsson W595.

Andere bronnen claimen dat dit tevens hetzelfde toestel is als de 'Linda' die enkele weken geleden in het geruchtencircuit opdook.

Veel specs zijn nog niet bekend van de W595 maar het is overduidelijk een Walkman Phone en verder wordt gesproken over de aanwezigheid van een FM Radio met RDS, Google Maps en een bewegingssensor. Van een prijs en eventuele releasedatum is nog niets uitgelekt.Gerelateerde links:
Specs en een bijzonder wazige foto van de SE Linda
Release data nieuwe Sony Ericsson toestellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.