Geruchten
25 december 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson legt 'Xperia Ion' vast

Over enkele maanden zullen de Sony Ericsson smartphones alleen nog de 'Sony' merknaam dragen. De eerste 'Ericsson-loze' toestellen zijn al gespot in het geruchtencircuit. Dat wil overigens niet zeggen dat er tot die tijd geen 'Sony Ericsson' modellen meer op de markt gezet zullen worden. Ook daarvan zijn al een aantal kiekjes en specs opgedoken. 

Een van die toestellen gaat mogelijk de naam 'Xperia Ion' dragen. Dat zou je althans kunnen afleiden uit het feit dat de, nu nog, Zweeds-Japanse fabrikant die merknaam 'vastgelegd' heeft.

Welk toestel die naam gaat krijgen is natuurlijk nog niet bekend. Wellicht dat tijdens de CES, over enkele weken in Las Vegas, meer duidelijkheid gegeven wordt. We zullen zien. Er zijn, zoals gezegd, de afgelopen weken en maanden genoeg Sony (Ericsson) toestellen in het geruchtencircuit opgedoken ;-)) De LT28at, de LT26i (Nozomi), LT22i (Nypon) en de LT28i (Aoba) zijn maar een paar voorbeelden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.