Nieuws
17 juli 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson lanceert nieuwe Walkman phone op 22 Juli

Er gingen al geruchten dat Sony Ericsson op 22 Juli een nieuwe Walkman phone zou presenteren.

Vandaag is dat gerucht dus waarheid geworden naar aanleiding van deze persaankodiging om de webcast bij te wonen van de presentatie van de nieuwste Walkman Phone. Op deze website kun je de aankondiging en alvast wat extra info (met name over de geschiedenis van de Walkman phone) bekijken.

De vraag is nu natuurlijk welk toestel Sony Ericsson op 22 Juli, onder andere ter gelegenheid van de derde verjaardag, zal onthullen. Wordt het de W595 (Linda), de W902 (Patti) of heeft de Zweeds-Japanse toestel fabrikant toch nog een verassing in petto voor ons ;-).

Ik ga er in ieder geval even niet van uit dat de W302 als nieuwe 'high-end' Walkman phone onthuld gaat worden.Gerelateerde links:
SE W595, W302 en W902 worden volgende week onthuld
Veel nieuwe foto's van de SE Linda (W595) en Remi
Foto's en specs van de Sony Ericsson W302 (Feng)
Sony Ericsson W902 (Patti) gespot?
Nieuwe foto van de Sony Ericsson 'Linda'
Sony Ericsson Linda wordt de W595
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.